Shockwave therapie

"Zo lang mogelijk zelfstandig dagelijkse handelingen doen, die voor u belangrijk zijn."

- Ergotherapie Heerde

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag open. Vandaag:

08:00 - 16.30

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op 0578-696363 of mail naar [email protected]

Eén van onze de fysiotherapeuten is Suzanne Tonnis. “In mijn werkzaamheden als algemeen fysiotherapeut zie ik mensen met allerlei klachten. Van patiënten met nek-, schouder- en enkelklachten tot patiënten die recent een nieuwe heup of knie hebben gekregen. Wij begeleiden onze patiënten zo functioneel mogelijk. Hun hulpvragen en belastbaarheid zijn leidend en samen werken we aan vooraf gestelde doelen die we periodiek bespreken. En met we bedoel ik de patiënt en ik, maar ook mijn collega’s. Indien nodig schakel ik collega’s in die zich gespecialiseerd hebben in bepaalde aandachtsgebieden binnen de fysiotherapie. Door onze multidisciplinaire en integrale aanpak van problemen aan het houdings- en bewegingsapparaat en het grote aantal therapieën dat we kunnen aanbieden, halen we mooie resultaten. Dat maakt mijn werk zo leuk en daarom mogen we ons ook een PlusPraktijk noemen.”

Naast onder meer Dry Needling, ergotherapie, geriatrie, handtherapie, hydrotherapie, kinder- en sportfysiotherapie, manueel therapie en psychomotorische therapie biedt Kinderfysiotherapie Heerde ook Shockwave aan, een nog niet zo bekende behandelmethode die steeds meer wordt toegepast.
Suzanne: “Shockwave wordt met name ingezet bij peesproblematiek zoals ontstoken pezen en aanhechtingen. Met behulp van een zogeheten ShockMaster geven we korte en krachtige mechanische golfimpulsen op de bron van het pijngebied. Door middel van een behandelkop kunnen we dat vrij nauwkeurig doen. De trillingen stimuleren de stofwisseling, verbeteren de bloedcirculatie en versnellen het genezingsproces. Dat laatste werkt tot wel twee maanden na een behandeling door. Na drie tot zes sessies van vijf tot tien minuten per keer kunnen de klachten sterk afgenomen zijn of helemaal verdwenen. En het mooie is dat de resultaten veelal van blijvende aard zijn. Vooral patiënten met een tenniselleboog en hielspoor hebben baat bij deze therapie.”

Voor meer informatie over shockwave kunt u een informatiefolder aan onze balie verkrijgen of kijk op: https://www.ergoheerde.nl/soorten-therapie/shockwave/

Onze openingstijden

 • Maandag 08:00 - 16.30
 • Dinsdag 08:00 - 16.30
 • Woensdag 08:00 - 16.30
 • Donderdag 08:00 - 16.30
 • Vrijdag 08:00 - 16.30
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Onze pluspunten

 • Multidisciplinaire aanpak
 • Ook behandeling aan huis (alleen in Gemeente Heerde)
 • Directe Toegang Ergotherapie
 • Samen kijken naar mogelijkheden!

Nieuwsbrief

Benieuwd wat er in de praktijk gebeurt en wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van ergotherapie? Regelmatig publiceert Fysio Heerde / Ergo Heerde een nieuwsbrief vol interessante weetjes.

Volg ons

"Zo lang mogelijk zelfstandig dagelijkse handelingen doen, die voor u belangrijk zijn."

- Ergotherapie Heerde

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag open. Vandaag:

08:00 - 16.30

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op 0578-696363 of mail naar [email protected]

Scroll naar top