Kinderfysiotherapie Heerde bedankt Graag Gedaan

"Zo lang mogelijk zelfstandig dagelijkse handelingen doen, die voor u belangrijk zijn."

- Ergotherapie Heerde

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag open. Vandaag:

08:00 - 16.30

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op 0578-696363 of mail naar [email protected]

Kinderfysiotherapie Heerde draagt graag haar steentje bij om ouderen in beweging te brengen en te houden. De afgelopen maanden konden veel mensen minder bewegen wegens alle Corona-maatregelen. Om ouderen hierbij te ondersteunen brengt de praktijk sinds april de Beweegfolder uit, met medewerking van Koninklijke van der Most.

In de Beweegfolders staan diverse thuisoefeningen en tips om te blijven bewegen. Iedere folder staat een ander thema centraal. Door te blijven oefenen en in beweging te blijven krijgt men sterkere spieren en bouwt men reserves op. Zo vermindert het risico om het dagelijks leven voor korte of langere termijn niet meer zelfstandig te kunnen uitvoeren.

Om zoveel mogelijk ouderen te bereiken zijn de kinderen van het project Graag Gedaan de afgelopen 3 maanden druk geweest om de Beweegfolders bij ouderen aan huis te bezorgen.Dat betekende dat zowel jong als oud in beweging kwam. De jongeren gingen op pad om de folders rond te brengen en brachten daarmee de ouderen thuis in beweging.

Aangezien de zomervakantie voor de deur staat, was afgelopen week de laatste keer dat de kinderen van Graag Gedaan de folders aan huis hebben bezorgd. Kinderfysiotherapie Heerde heeft alle kinderen bedankt voor hun geweldige inzet en beloonde dit met een mooie bidon. Namens FCH overhandigde Elien Eltingh een boeket aan Linda Seinstra (social worker Gemeente Heerde) voor haar hulp aan dit mooie project.

De eerstvolgende Beweegfolder zal uitkomen op dinsdag 11 augustus. Alle uitgebrachte folders zijn gratis verkrijgbaar bij Kinderfysiotherapie Heerde, Brinklaan 15 te Heerde en zijn te downloaden via: www.kinderfysioheerde.nl/beweeggroepen.

Onze openingstijden

 • Maandag 08:00 - 16.30
 • Dinsdag 08:00 - 16.30
 • Woensdag 08:00 - 16.30
 • Donderdag 08:00 - 16.30
 • Vrijdag 08:00 - 16.30
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Onze pluspunten

 • Multidisciplinaire aanpak
 • Ook behandeling aan huis (alleen in Gemeente Heerde)
 • Directe Toegang Ergotherapie
 • Samen kijken naar mogelijkheden!

Nieuwsbrief

Benieuwd wat er in de praktijk gebeurt en wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van ergotherapie? Regelmatig publiceert Fysio Heerde / Ergo Heerde een nieuwsbrief vol interessante weetjes.

Volg ons

"Zo lang mogelijk zelfstandig dagelijkse handelingen doen, die voor u belangrijk zijn."

- Ergotherapie Heerde

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag open. Vandaag:

08:00 - 16.30

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op 0578-696363 of mail naar [email protected]

Scroll naar top